mixed emotions

ännu en måndag har snart passerat, jag sitter här hemma hos älsklingen och myser. Han är ute med sin kompis och springer, men tror att han kommer tillbaka snart för han har varit iväg ett tag nu ^^
Tänkte skriva lite om helgen i furuby. Den började hemma hos tobias farföräldrar eftersom vi skulle hämta rambo där.
En väldigt glad liten hund mötte oss i dörren, tyvärr så blev han lite för glad så han ramlade ner för trappan och slog sig lite.
Han blev mest chockad, men för att vara på den säkra sidan så åkte vi till djursjukhuset med honom.
Doktorn konstaterade att han bara var lite mörbultad, så han fick lite smärtstillande medicin och sen åkte vi igen.
Resten av kvällen så lagade vi mat och sen myste vi mest :)
På lördagen så åkte vi hem till mig och lät rambo leka med wilma en stund, det fick honom faktiskt att piggna till lite.
Efter det så var det att åka tillbaka till furuby och göra iordning grillen eftersom simon och robert (tobias kompisar) skulle komma förbi och umgås lite. Vi grillade, pratade, kollade på film och sen begav dom sig hem igen. En trevlig kväll, och det känns bra att träffa dom lite eftersom vi ska umgås med dom på fredag igen. Grillning även denna gång, men hemma hos simon och sofie ska följa med.

På lördagsnatten började jag att få ångest inför att jobba nattpasset på söndagen. Den bara växte och växte, och sen när jag och älskling började prata om detså bröt jag ihop totalt. Jag stor grät, hyperventilerade och skakade.
Det kändes verkligen som jag inte kunde andas. Men min underbara älskling höll om mig hela tiden och försökte att lugna ner mig. Vi låg länge och pratade om allting, det är så underbart att kunna prata med någon som har samma problem så att man vet att dom verkligen förstår.
Söndagen började med att jag ringde hem till mamma och försökte förklara för henne att jag inte skulle klara av att jobba natten, hon blev jätte arg eftersom hon tyckte att jag kunde ha sagt till tidigare. Det går inte att hitta nån annan som jobbar natten bara sådär, eftersom det inte är så många som jobbar natt. Vila på och jag storgrät igen. Det är så jobbigt att veta att hon inte förstår, hon och jag är så olika när det gäller sånt här. Hon tycker att man ska kämpa sig igenom det och jag känner bara att jag är för svag och inte orkar. Det känns som hon blir så besviken på mig.
Men det löste sig sen iaf för mamma ringde och berättade att hon tog mina nattpass så fick jag ta två dagpass och ett kvällspass åt henne. Så idag har jag jobbat dag. Imorgon ska jag också jobba dag, fast sen så ska jag följa med mamma på nattpasset för hon vill att jag ska se hur lite det är att göra på nattpassen på sommaren. Men det är liksom inte det som är grejjen, jag klarar inte av att sitta där ensam och vara orolig för att göra fel hela tiden. Jag vill inte ha ansvar för allting.

Jag har iaf fattat nu att jag inte trivs tillräckligt bra, jag ska försöka leta upp nått annat. Men problemet är ju bara att jag inte vet vad som skulle kunna passa mig bättre. Jag känner mig fast mellan det som jag tycker är jobbigt nu, och osäkerheten inför att hitta en nytt jobb och börja om på nytt. Men vi får väl se hur det går med allting.
Nån gång nu i veckan så ska jag iaf ringa till vårdcentralen och be om att få prata med en läkare om hur jag mår osv. Så kanske jag kan få komma till en psykolog och prata av mig, och få hjälp. Jag orkar inte med att må såhär längre, att hela tiden gå runt och vara orolig, rädd m.m Det knäcker mig tillslut, lördagsnatten var ett bevis på det. Det skrämde mig grymt mycket och jag vill inte vara med om det igen :(

Back 2 work

nu var  jag tillbaka på jobbet igen efter nästan 3 veckors uppehåll. Först hade jag en veckas semester när jag var på hultsfred osv, sen veckan efter när jag skulle börja jobba igen så var jag super förkyld så jag kunde inte jobba på hela förra veckan. Jag är fortfarande inte riktigt frisk men det är iaf mycket bättre nu :) Idag har jag haft världens ångest eftersom jag skulle jobba igen efter att ha varit borta en sån lång tid. Men älsklingen tog hand om mig och gjorde så att jag mådde bättre efter ett tag. Du är verkligen så underbar <3 Du fick mig att skratta mitt i all den där ångesten så fick du mig att skratta och må så mycket bättre. Om du bara kunde förstå hur underbart det känns.
Allt det mörka försvann och kvar fanns bara du o jag. Det är ovärderligt för mig.
Nu har jag snart bara 3 timmar kvar att jobba. Ska dock sitta mellan 23 och 00 ensam och det känns jobbigt :(
Men jag har ju inget val så det är bara att försöka kämpa på antar jag.
Tänkte att jag skulle passa på att ringa till älsklingen då om det nu är lugnt vilket jag verkligen hoppas.
Men idag när jag slutat så ska jag hem, sova några timmar, gå upp och packa, längta efter älsklingen hela dagen och sen efter kl 16 så kommer han och hämtar mig. Då ska vi nämligen ut till hans föräldrars hus i furuby och passa
deras super söta hund rambo hela helgen :D Det kommer bli så sjukt underbart. Både jag o tobias älskar verkligen att vara där ute. Jag ska ta miljoner kort och så ska vi mysa så mycket som vi bara orkar ^^
Helgen kommer bli perfekt <3

idag fick jag höra dom orden som jag velat höra så länge på det mest underbara sätt som jag inte ens kunnat drömma om. "gud vad du är underbar, jag älskar dig"

Hemlisar ^^

Kvällen har spenderats med att göra i ordning hemlisarna som tobias ska få i morgon ^^
Eftersom i morgon så är det 1 månad sen vi träffades för första gången, hemma hos tina och festade lite.
Jag hade turen att få den sötaste killen jämte mig i soffan, vi pratade lite grann och skrattade.
Sen så begav vi oss ner till stan och skulle dra in på oleo och dansa, men eftersom det bara var en timme kvar tills dom skulle stänga så bestämde sig jag o tobias oss för att sitta kvar ute på en bänk och prata medan dom andra var inne på macdonalds och köpte mat. Jag frös en massa om mina händer, så jag fick ha dom mellan hans händer ^^
Vi satt där länge och pratade, vi kom in på min sociala fobi och det visade sig till bådas stora förvåning att vi har samma problem. Tobias var helt chockad eftersom han inte träffat nån mer med samma problem innan och eftersom han blev så glad så pussade han mig på huvudet.  Jag minns hur det pirrade i hela kroppen och jag kände att jag verkligen tyckte att han var super mysig. Sen när dom andra var klara på macdonalds så skulle dom dra hem, men vi gick hem till honom istället och låg i hans säng och pratade tills det började bli ljust igen. 
Sen somnade vi och bytte nr dagen efter.
Sen dess så har vi träffats jätte mycket och haft det underbart i 1 månad.
Nu är jag hans och han är min.
Jag är så lycklig
Du är underbar <3

simple man

Mama told me, when I was young
 Come sit beside me, my only son
 And listen closely, to what I say.
 And if you do this It will help you some sunny day.
  Ohh take your time... Don't live too fast
Troubles will come, and they will pass. 
Go find a woman and you'll find love
 And don't forget son, There is someone up above.  
(Chorus)
 And be a simple kind of man. 
Oh be somethin you'll love and understand.
 Baby be a simple kind of man.
 Won't you do this for me son, If you can?
  Forget your lust for the rich man's gold
 All that you need is in your soul
 And you can do this if you try.
 All that I want for you my son, Is to be satisfied. 
  Boy, don't you worry... you'll find yourself.
 Follow your heart and nothing else.
 And you can do this if you try.
 All I want for you my son, Is to be satisfied. 
 And be a simple kind of man.
 Oh be somethin you'll love and understand.
 Baby be a simple kind of man.
 Won't you do this for me son, If you can?
 So baby, be a simple, be a simple man 
 Oh, wont you do this for me son, if you can


Älskar låten och texten eftersom det får mig att tänka på min älskling <3 
Han spelade den för mig när jag var hemma hos honom för första gången :)
Du fyller mitt liv med så mycket ljus och lycka, jag önskar att du kunde förstå hur mycket.
Du är magisk <3 Underbara människa, jag älskar dig <3                                                                                 

You always make me smile :)

Nu är jag såå trött på den här jobbiga hostan >_<  Vill att den ska försvinna och aldrig mer dyka upp !
För nu så mår jag i stort sett bra om man tar bort hostan och tröttheten av att kroppen har mått kasst i flera dagar nu.
Igår så var iaf tobias här och piggade upp mig :) Uppskattades väldigt mycket <3  
Vi myste och skrattade i flera timmar som vanligt. Du gör mig så grymt lycklig ! Vet inte när jag skrattade såhär mycket sist :)
Det mysigaste är ändå när vi fastnar i varandras ögon, bara ligger stilla och ser på varandra och ler.
Åh mitt hjärta smälter när du ler. Det finns inte ord för hur fin du är.
Tycker så synd om alla som har fått stå ut med mitt hostande den senaste veckan. Men jag hoppas att den ska iaf minskat ner kraftigt tills imorgon för då ska jag med tobias ut till hans kompis i ingelstad och fira midsommar.
Jag är grymt nervös inför det eftersom jag har svårt att prata med människor som jag inte känner och det är en del som ska komma dit. Men jag hoppas att jag inte kommer må allt för dåligt. Vi får väl se hur det blir helt enkelt.
Kommer antagligen inte att må 100 % imorgon heller eftersom jag fortfarande hostar och är snuvig. 
Jaja, nu ska jag sluta beklaga mig ^^ Jag får iaf spendera midsommar med världens finaste tobias och det gillar vi <3 

Hoppas att alla får en as bra midsommar, i will try ^^

its been a while

här sitter jag råförkyld, med en hals som värker och en näsa som rinner. 
Antagligen så kommer förkylningen från nätterna som spenderades i tält på hultsfred :P
Nätterna var hur kalla som helst och sen när man vaknade så kunde man knappt andas för att det var så varmt.
Så inte så konstigt att man blev förkyld kanske :P 
Banden som vi såg var iaf underbara :) Speciellt Simple plan och HIM. Musik är kärlek <3
Träffade även en del roliga filurer som vanligt, är i stort sett omöjligt att inte stöta på minst en när man är på hultan ^^
Där har man verkligen dom mest unika människorna och alla accepterar alla :) Det är en sån härlig stämning.
Så borde det vara överallt. I love it ! 
Tobias kom och hämtade mig på lördagskvällen eftersom jag inte mådde bra, och eftersom jag hade hört att linkin park ställde in pga sjukdom så kände jag att jag lika gärna kunde dra hem. 
Så sötnosen och jag åkte hem till honom och slocknade efter ca 5 minuter i hans säng. 
Kan ju säga att min kropp hade längtat efter en säng :)
På söndagen så vaknade vi ganska tidigt och drog oss först hem till mig och hämtade wilma. 
Sen begav vi oss till furuby där tobias föräldrar bor och så gick vi en promenad med vovvarna där ute.
Det var en massa mys om man bortser från att vi höll på att bli uppätna av knott ett tag ^^ haha
Resten av dagen spenderade vi hemma hos honom men en massa mys och film tittande. 
Söndags natten var en av dom mest underbara jag upplevt <3
Måndagen var dock raka motsatsen eftersom jag vaknade med världens förkylning. Så sen dess har jag legat hemma och lidit. Men jag hoppas på att det håller på att vända nu iaf. Tobias var här igår och hälsade på mig lite.
Vi åt glass och myste :) Du är bäst <3 Men nu ska väl den här sjuklingen krypa ner i sängen igen och vila.

tröttis

idag är jag verkligen trött. Vet inte riktigt varför eftersom jag och tobias inte alls var uppe länge igår.
Jag blev chockad med grymt glad när jag fick ett samtal kl 23 nånting av en sötboll som undrade om han fick komma förbi. Yay säger jag bara ^^
Så sen blev det mys i sängen och titta på film.
Älskar att mysa med dig <3
Men idag blir det nog tyvärr inget sånt eftersom han skulle hitta på nått med nån kompis.
Själv så ska jag hitta på nått med lollo hoppas jag, vi hade bestämt nått om det, men man vet aldrig med henne. Hon är lite glömsk så hon kan ha glömt bort mig ^^ Men vi får väl se hur det blir.
Annars så kan jag ju alltid ligga hemma och njuta av att vara ledig en massa dagar nu.
Nästa vecka på måndagen så ska jag,mamma o lillebror runt till systemet och sen ska vi köpa tält och grejjer till
hultsfred :) Längtar galet mycket nu !
Nu ska jag bara släpa mig igenom det här passet som håller på till kl 16 och ett möte på jobbet ikväll vid kl 19.
Sen är jag fri ^^ iaf för ett tag
Känns så skönt :)

Ska förresten passa på och skriva ännu ett grattis till världens bästa sid som tog studenten igår och som fyller 20 idag om jag inte minns fel ^^ Du är bäst gubben, ha en bra dag <3

Summer in the air

"Älskar känslan :D
Här sitter jag på jobbet, fick hoppa in lite extra idag. Ska jobba till kl 19 så det är inte så länge ändå.
Snart så mamma iväg och köpte lite mumsig mat till oss eftersom hon har rast vid fyra.
Efter kl 16 nånting så kommer tobias hit för att hämta sina nycklar, så då får jag pussa lite på honom innan han åker igen. Han ska till hässleholm och hämta sin nya bil som han har köpt.
Sen när jag slutar idag så har jag bara ett pass kvar att jobba innan jag har min första semester vecka :D"


haha det som står ovanför är vad jag hann skriva förut, sen blev det totalt kaos på jobbet så jag hann inte skriva mer ^^  Men nu har iaf tobias varit här och lyst upp min tillvaro lite :) Uppskattas alltid, du är så underbar <3 Nu är det snart bara en timme kvar tills jag slutar. Sen när jag kommer hem så funderar jag på att ta en lång promenad med wilma. Lyssna på musik och rensa huvudet lite. Jag älskar att vara ute nu i detta fantastiska vädret som är.
Jag hoppas verkligen att det kommer hålla i sig nn hela nästa vecka också så att solen skiner på oss när vi är på hultsfredsfestivalen :D Jag längtar så mycket, hoppas verkligen att jag får roligt tillsammans med lillebror otto och hans flicka. Annars så får jag väl försöka leta upp nån rolig granne att umgås med :P
Jag ska ju iaf träffa sandra och hennes pojken en stund :) Ska bli grymt roligt att träffa henne irl.

Jag struntar i vilka jag umgås med bara jag får se Linkin Park. Jag har velat se dom så otroligt länge.
Det känns helt overkligt att jag äntligen ska få se det bandet som har skrivit den musik som hjälpte mig igenom dom hitills jobbigaste åren i mitt liv. Tiden som jag blev mobbad. Utan den musiken som tröstade mig varenda dag som jag satt och grät ensam så vet jag inte om jag hade suttit här idag. Det kommer vara så grymt starkt för mig att se dom live. Jag önskar att jag hade någon där som håller mig uppe för jag vet inte alls hur jag kommer reagerar. Lyckan och minnena kommer att vara så starka.
Jag längtar så mycket.
Hultsfred är kärlek <3


All gone

Jag hatar att kvällen blivit såhär. Jag har varit glad hela dagen, visst trött men ändå väldigt glad.
Men sen nu när jag kom hem och satte mig vid datorn så märker jag att det är någon som har hackat min msn,
Kul, alla mina kontakter är borta. Några gamla vänner som jag inte har kontakt med på något annat sätt än genom msn. Har iaf skaffat en ny, och får helt enkelt försöka börja om med den.
Jävligt moget av den som gjorde det iaf, skaffa ett liv för helvete.

@ work

nu skulle jag egentligen ha börjat jobba kl 11 idag, men eftersom folk blir sjuka då och då
som stackars emelie har varit i helgen så ändras schemat för vissa av oss andra ^^
Det gör iofs inte mig så mycket eftersom jag slutar mycket tidigare än vad jag brukar. idag sitter jag 07 -16.
Så jag hinner vara hemma och njuta av värmen och sooolen :) Tyvärr så kan det inte bli nått mys med tobias idag eftersom han ska med sin pappa till hässleholm och titta på en bil som han troligen ska köpa.
Så jag hoppas att det går bra :)
Jag fick ju en hel kvälls/natts mys med honom igår så jag är ganska nöjd och belåten idag ^^
Helt sjukt hur en person kan förbättra ens humör så mycket.
Hela livet känns mycket lättare och tillvaron så mycket ljusare. Du betyder mycket sötboll <3
Som igår när mitt rum ännu en gång förvandlats till en stor klädhög, då orkade jag faktiskt ta tag i det.
jag satte på lite glad på musik på datorn och dansade runt och plockade lite här och lite där.
Och *poff* rummet såg snyggt ut och jag mådde super bra :)
För kanske en månad sen så hade jag absolut inte orkat med det :P Jag mår så mycket bättre ^^

Måste bara skriva lite om Sandra och hennes kille innan jag slutar för den här gången.
Jag fattar inte hur människor kan missunna andra lycka ? Om två personer blir lyckliga tillsammans så är det väl bra ? Tidpunkten kanske är fel, men jag vet så väl hur svårt det är när man verkligen känner att man hittat rätt.
Dom är ett sånt grymt fint par och jag hoppas att dom kommer ha det bra tillsammans länge. Folk som stör sig kan väl hålla det för sig själva. Det är bara så jävla onödigt.

Chill vid sjön med lola my love :)

Kvällen blev inte spenderad hemma som det var tänkt från början. 
Jag följde inte heller med syster, hon fick med sig lillebror otto på festen istället så hon var nöjd ändå ^^
Själv så ringde jag till lollo, vi gick och köpte lite läsk och cigg. Sen satte vi oss nere vid växjö sjön med lite vin och pratade en massa. Det var helt underbart, speciellt eftersom vi inte träffats på 100 år känns det som.
Lollo min underbara vän, du kommer alltid att betyda så grymt mycket för mig. 
Vi pratade bland annat om våra söta pojkar, Tobias och Axel. 
Axel var tydligen på nått släktkalas eller nått liknande och Tobias var i ingelstad och festade lite med några kompisar. 
Vi pratade lite med dom i telefon, men sen dog hans mobil så då var det slut på det roliga.
Men vi hade lika roligt för det ^^ Vi skrattade lika mycket som vi alltid gör. 
Lollo + Jonna = sämst humor. Men så länge vi har det bra tillsammans så va göööör de ? :)
Vi råkade även skrämma ihjäl en stackars igelkott som vi hittade. Men den historien kan jag berätta en annan gång.
Nu ligger nämligen hemma hos sig och sussar och jag funderar faktiskt på att göra detsamma här.
är trött men lycklig :)

Sitter och skriver lite på msn med världens bästa sid. 
En underbar människa med ett väldigt stort hjärta. 
Har inte känt honom så länge, men det känns ändå som jag har det. 
Du betyder mycket och jag hoppas att du märker det.
Jag vet knappt vad jag babblar om, men du är bra <3

RSS 2.0